01330 Гра "Годинник" (англомовна версія) / Game "The Clock" (english version) / Trefl Код 01330

(0)
Бренд: Trefl
  • 285.00грн
    270.00грн

"Годинник" із серії "Малий дослідник. Перші відкриття" - це повчальна гра, яка у веселий спосіб допомагає легко зрозуміти котра година на годиннику а також вчить планувати розпорядок дня. /

"The Clock" is a perfect educational game that helps your children become familiar with the clock and shows them how to link different activities with the right time of day. By playing this game children also develop verbal skills, practice concentration and improve their motor skills.

Країна-виробник Польща
Вік від 4-х років
Тематика Розвиваючі ігри
Розмір коробки 29x19,5x4 см
Вага 0,45 кг
  • Опис

    Гра "Годинник" (англомовна версія) / Game "The Clock" (english version).

    "Малий дослідник. Перші відкриття" - це серія навчальних ігор для дітей віком від 3 до 6 років, спеціально розроблених групою провідних польських спеціалістів з педагогіки, філології, логопедії та психології.

    Кожна з ігор, поєднуючи забаву з елементами освіти, допомагає в інтелектуальному і пізнавальному розвитку дитини, розвиває логіко-математичне мислення, стимулює розвиток словникового запасу і комунікативних здібностей, уяву та креативність, тренує зорово - рухову координацію, пам'ять та концентрацію дитини.

    "Годинник" - це повчальна гра, яка у веселий спосіб допомагає легко зрозуміти котра година на годиннику а також вчить планувати розпорядок дня.

    Під час веселої забави дитина удосконалює свої знання англійської мови, розвиває здатність планувати і визначати порядок подій, тренує просторову орієнтацію, розвиває концентрацію та дрібну моторику рук.

    Набір складається з 9-ти великих подвійних двосторонніх картинок-пазлів, великого годиннику з рухомими стрілками та додаткових елементів , за допомогою яких пропонується багато ідей для проведення гри та навчання, наприклад "Розпорядок дня", "Скласти годинник", "Що і коли", "Пора дня", "Покажи", "Розповідь" тощо.

    Гра рекомендована для дітей віком від 4-х років та є повністю англомовною, включаючи інструкцію. Великі елементи з товстого картону покриті високоякісними лакофарбовими матеріалами, що гарантує безпеку та задоволення навіть для найменших дітей. Чіткі малюнки та яскраві кольори відповідають ступеню розвитку дитини.

    Продукти із серії "Малий дослідник" тестовані у дошкільних закладах та позитивно оцінені професійними вихователями та батьками.

    /

    "The Clock" is a perfect educational game that helps your children become familiar with the clock and shows them how to link different activities with the right time of day. By playing this game children also develop verbal skills, practice concentration and improve their motor skills.

    Попередження!

    Не призначені для дітей віком до 3-х років.

  • Характеристики
    Країна-виробник
    Польща
    Вік
    від 4-х років
    Тематика
    Розвиваючі ігри
    Розмір коробки
    29x19,5x4 см
    Вага
    Вага разом з коробкою
    0,45 кг
  • Відгуки покупців
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
    Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід