01755 Гра - "Крижане серце-2. Дух лісу" / Disney Frozen 2 / Trefl Код 01755

(0)
Бренд: Trefl
  • 375.00грн
Немає в наявності

"Крижане серце-2. Дух лісу" - це весела та динамічна 3D-гра, оформлена у стилі нового анімаційного фільму Уолта Діснея "Крижане серце-2", призначена для 2-5 гравців віком від 5-ти років, мета якої полягає у тому, щоб першими зібрати якомога більшу кількість льодових кристаликів та безпечно донести їх до крижаного палацу.

Країна-виробник Польща
Вік від 5-ти років
Тематика Настільні ігри
Розмір коробки 25x25x5 см
Вага 0,6 кг
  • Опис

    Гра - "Крижане серце-2. Дух лісу"

    Ельза разом з Анною та їхніми вірними друзями вирушають у захоплюючу подорож, щоб дізнатися правду про свої надзвичайні магічні здібності. Допоможіть улюбленим персонажам віднайти магічні кристалики льоду та безпечно донести їх до крижаного палацу.

    До складу 3D-набору входять ігрове поле, 5 фішок персонажів та 5 підставок під фішки, 5 планшеток для гравців, 12 жетонів дії, 21 крижаний кристалик та гральний кубик.

    Гра оформлена у фірмовому стилі нового анімаційного фільму Уолта Діснея "Крижане серце-2", рекомендована для 2-5 гравців віком від 5-ти років і містить інструкцію українською та російською мовами.

    Попередження!

    Не призначена для дітей віком до 3-х років. Продукція містить дрібні деталі. З метою уникнення небезпеки рекомендовано використовувати під наглядом дорослої особи.

  • Характеристики
    Країна-виробник
    Польща
    Вік
    від 5-ти років
    Тематика
    Настільні ігри
    Розмір коробки
    25x25x5 см
    Вага
    Вага разом з коробкою
    0,6 кг
  • Відгуки покупців
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
    Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід