1000 ел. Музейна Колекція - Мікеланджело Буонарроті "Страшний суд" / Clementoni Код 39497

(0)
Бренд: Clementoni
  • 575.00грн
Немає в наявності
Пазли на 1000 елементів із серії "Музейна Колекція" з зображенням грандіозної фрески "Страшний суд" відомого італійського художника, скульптора, архітектора, поета і інженера епохи Відродження, Мікеланджело Буонарроті. У складеному вигляді розмір картинки становить 69х50 см.
Країна-виробник Італія
Вік від 12-ти років
Тематика Картини
Кількість елементів 1000
Розмір картинки 69х50 см
Кількість картинок 1
Розмір коробки 37x28,1x5,8 см
Вага 0,89 кг
  • Опис

    Мікеланджело Буонарроті. Страшний суд

    Пазли на 1000 елементів із серії "Музейна Колекція" від італійського виробника Клементоні з зображенням грандіозної фрески відомого італійського художника, скульптора, архітектора, поета і інженера епохи Відродження, Мікеланджело Буонарроті, "Страшний суд", над якою митець працював з 1536 по 1541 роки. Творіння зображує нікчемність людини перед обличчям Бога, марну суєту людських помислів і діянь перед обличчям Христа Вседержителя, який чинить свій справедливий суд. Фреска "Страшний суд", яка була створена на замовлення Папи Римського Павла ІІІ на вівтарній стіні Сикстинської Капели у Ватикані, як і раніше вважається одним із найбільш великих творінь людського генія. Після укладання ми отримаємо картинку розміром 69х50 см. Пазли виготовлені із цупкого картону високої якості з нанесеним антибліковим покриттям, покриті екологічними фарбами та легко поєднуються між собою, залишаючи лінії з'єднань надзвичайно малопомітними.

    Попередження!

    Не призначені для дітей віком до 3-х років. Продукція містить дрібні деталі. З метою уникнення небезпеки (проковтування деталей, всування в носові чи слухові отвори), рекомендовано використовувати під наглядом дорослої особи.

  • Характеристики
    Країна-виробник
    Італія
    Вік
    від 12-ти років
    Тематика
    Картини
    Кількість елементів
    1000
    Розмір картинки
    69х50 см
    Кількість картинок
    1
    Розмір коробки
    37x28,1x5,8 см
    Вага
    Вага разом з коробкою
    0,89 кг
  • Відгуки покупців
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
    Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід