01754 Гра - "Бум-Бум. Крижане серце-2" / Disney Frozen 2 / Trefl Код 01754

(0)
Бренд: Trefl
  • 585.00грн
    468.00грн

"Бум-Бум. Крижане серце-2" - це весела та динамічна гра з дзвіночком, оформлена у стилі нового анімаційного фільму Уолта Діснея "Крижане серце-2", призначена для 2-4 гравців віком від 6-ти років, мета якої полягає у тому, щоб першим зібрати у кожному із своїх стосів комплект карт з головними персонажами мультфільму.

Країна-виробник Польща
Вік від 6-ти років
Тематика Настільні ігри
Розмір коробки 26x26x8 см
Вага 0,78 кг
  • Опис

    Гра - "Бум-Бум. Крижане серце-2"

    Анна разом з Ельзою та їхніми вірними друзями вирушають на пошуки магічних пригод, під час яких їхня дружба зазнає багатьох випробувань. Для того, щоб допомогти головним героям зберегти їхню дружбу, необхідно дуже швидко думати та діяти.

    "Бум-Бум. Крижане серце-2" - це надзвичайно весела та динамічна гра з дзвіночком, у яку грають одночасно всі учасники.

    Мета гри полягає у тому, щоб першим зібрати у кожному із своїх стосів комплект карт з головними персонажами мультфільму. Для цього гравці на власний розсуд наввипередки обмінюють карти із своїх стосів на 4 карти, що знаходяться на ігровому полі. Твої суперники також не збираються пасти задніх! Збери першим свій комплект карт із героями мультфільму "Крижане серце-2" і не забуть миттю сповістити про це у мелодійний дзвіночок. Цього разу лаври переможця дістались саме Тобі! А хто переможе наступного разу?

    До складу набору входять ігрове поле, комплет із 52-х карт та мелодійний дзвоник.

    Гра оформлена у фірмовому стилі нового анімаційного фільму Уолта Діснея "Крижане серце-2", рекомендована для 2-4 гравців віком від 6-ти років і містить інструкцію українською та російською мовами.

    Попередження!

    Не призначена для дітей віком до 3-х років. Продукція містить дрібні деталі. З метою уникнення небезпеки рекомендовано використовувати під наглядом дорослої особи.

  • Характеристики
    Країна-виробник
    Польща
    Вік
    від 6-ти років
    Тематика
    Настільні ігри
    Розмір коробки
    26x26x8 см
    Вага
    Вага разом з коробкою
    0,78 кг
  • Відгуки покупців
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
    Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід