1000 ел. Музейна Колекція - Вінсент ван Гог "Зоряна ніч над Роною" / Clementoni Код 39344

(0)
Бренд: Clementoni
  • 645.00грн
Пазли на 1000 елементів із серії "Музейна Колекція" з зображенням картини "Зоряна ніч над Роною" відомого нідерландського художника, одного з найвидатніших представників постімпресіонізму кінця 19 століття, Вінсента ван Гога. У складеному вигляді розмір картинки становить 69х50 см.
Країна-виробник Італія
Вік від 12-ти років
Тематика Картини
Кількість елементів 1000
Розмір картинки 69х50 см
Кількість картинок 1
Розмір коробки 37x28,1x5,8 см
Вага 0,89 кг
  • Опис

    Вінсент ван Гог. Зоряна ніч над Роною

    Пазли на 1000 елементів із серії "Музейна Колекція" від італійського виробника Клементоні з зображенням картини відомого нідерландського художника Вінсента ван Гога "Зоряна ніч над Роною", намальованої митцем у 1888 році. У даному полотні Ван Гог зобразив вид на східну набережну річки Рони у французькому містечку Арлі. Вдало вибране положення, обране автором, дозволило йому захопити момент перетворення яскравого світла ліхтарів Арлі в тьмяне мерехтіння синіх вод Рони. Нічний живопис Ван Гога, включаючи «Зоряну ніч над Роною», підкреслює важливість, з якою митець ставився до передачі у картинах виблискуючих відтінків нічного неба і штучного освітлення, яке було в новинку у той час. Зберігається у Національному Музеї Орсе в Парижі. Після укладання ми отримаємо картинку розміром 69х50 см. Пазли виготовлені із цупкого картону високої якості з нанесеним антибліковим покриттям, покриті екологічними фарбами та легко поєднуються між собою, залишаючи лінії з'єднань надзвичайно малопомітними.

    Попередження!

    Не призначені для дітей віком до 3-х років. Продукція містить дрібні деталі. З метою уникнення небезпеки (проковтування деталей, всування в носові чи слухові отвори), рекомендовано використовувати під наглядом дорослої особи.

  • Характеристики
    Країна-виробник
    Італія
    Вік
    від 12-ти років
    Тематика
    Картини
    Кількість елементів
    1000
    Розмір картинки
    69х50 см
    Кількість картинок
    1
    Розмір коробки
    37x28,1x5,8 см
    Вага
    Вага разом з коробкою
    0,89 кг
  • Відгуки покупців
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
    Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід