01734 Гра - "Бум-Бум. Історія іграшок-4" / Disney Toy Story-4 / Trefl Код 01734

(0)
Бренд: Trefl
  • 585.00грн
    468.00грн

"Бум-Бум. Історія іграшок-4" - це весела та динамічна гра з дзвіночком, оформлена у стилі нового четвертого епізоду анімаційної кіносаги Уолта Діснея "Історія іграшок", призначена для 2-4 гравців віком від 6-ти років, мета якої полягає у тому, щоби першим зібрати свій комплект, що складається з 4-х карт одного виду.

Країна-виробник Польща
Вік від 6-ти років
Тематика Настільні ігри
Розмір коробки 26x26x8 см
Вага 0,78 кг
  • Опис

    Гра - "Бум-Бум. Історія іграшок-4"

    Вітаємо у неповторному та захоплюючому світі іграшкових пригод, до якого Вас запрошують персонажі нового четвертого епізоду анімаційної кіноепопеї Уолта Діснея "Історія іграшок". Для того, щоб допомогти іграшковим персонажам досягнути своєї мети, необхідно дуже швидко думати та діяти.

    "Бум-Бум. Історія іграшок-4" - це надзвичайно весела та динамічна гра з дзвіночком, у яку грають одночасно всі учасники.

    Мета гри полягає у тому, щоб першим зібрати комплект, що складається з 4-х карт одного виду. Для цього гравці на власний розсуд наввипередки обмінюють карти із своїх стосів на 4 карти, що знаходяться на ігровому полі. Твої суперники також не збираються пасти задніх! Збери першим свій комплект карт із Вуді, Базом та іншими улюбленими героями мультфільму "Історія іграшок-4" і не забуть миттю сповістити про це у мелодійний дзвіночок. Цього разу лаври переможця дістались саме Тобі! А хто переможе наступного разу?..

    До складу набору входять ігрове поле, комплет із 52-х карт та мелодійний дзвоник.

    Гра оформлена у фірмовому стилі анімаційного серіалу Уолта Діснея "Історія іграшок", рекомендована для 2-4 гравців віком від 6-ти років і містить інструкцію українською та російською мовами.

    Попередження!

    Не призначена для дітей віком до 3-х років. Продукція містить дрібні деталі. З метою уникнення небезпеки рекомендовано використовувати під наглядом дорослої особи.

  • Характеристики
    Країна-виробник
    Польща
    Вік
    від 6-ти років
    Тематика
    Настільні ігри
    Розмір коробки
    26x26x8 см
    Вага
    Вага разом з коробкою
    0,78 кг
  • Відгуки покупців
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
    Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід