01808 Гра "Mistakos extra" / Trefl Код 01808

(0)
Бренд: Trefl
  • 660.00грн

Mistakos extra від польського виробника Trefl - це нова весела сімейна гра на спритність для 1-4 гравців віком від 5-ти років, суть якої полягає у почерговому викладанні учасниками пластикових стільчиків один на інший таким чином, щоб якомога швидше від них позбутися, не заваливши при цьому одним необережним рухом усю громіздку конструкцію.

Країна-виробник Польща
Вік від 5-ти років
Тематика Настільні ігри
Розмір коробки 28х28х6 см
Вага 0,56 кг
  • Опис

    Гра "Mistakos extra"

    "Mistakos" - це класична гра аркадного типу для дітей та дорослих.

    Битва за стільчики поглине увагу як молодших, так і старших гравців. Запропонуй своїй сім'ї чудову розвагу з відтінком здорової конкуренції.

    Набір складається з 32-х стільців чотирьох кольорів, які рівномірно розподіляються поміж усіма учасниками гри. Один стільчик cтавиться на стіл, після чого гравці по черзі викладають стільці один на інший таким чином щоби конструкція не впала, причому дорослі у грі використовують лише одну руку.

    Гравець, що порушив конструкцію, забирає собі усі стільці, які впали. Переможцем вважається учасник, що першим позбудеться усіх своїх стільчиків.

    Ігровий набір призначений для 1-4 гравців віком від 5-ти років, містить інструкцію українською та російською мовами та пропонує два варіанти гри.

    Mistakos - це чудова сімейна гра на спритність, яка викликає багато радості, хвилювання та позитивних емоцій від перемоги.

    Попередження!

    Не призначена для дітей віком до 3-х років.

  • Характеристики
    Країна-виробник
    Польща
    Вік
    від 5-ти років
    Тематика
    Настільні ігри
    Розмір коробки
    28х28х6 см
    Вага
    Вага разом з коробкою
    0,56 кг
  • Відгуки покупців
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
    Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід