1000 ел. Panorama: Музейна Колекція - Мікеланджело Буонарроті. Склепіння Сикстинської Капели / Clementoni Код 39498

(0)
Бренд: Clementoni
  • 575.00грн
Немає в наявності
Панорамні пазли на 1000 елементів із серії "Музейна Колекція" з зображенням грандіозного ансамблю фресок з 9-ти сюжетів із Старого Завіту відомого італійського художника, скульптора, архітектора, поета і інженера епохи Відродження, Мікеланджело Буонарроті. У складеному вигляді розмір картинки становить 98х33 см.
Країна-виробник Італія
Вік від 12-ти років
Тематика Картини
Кількість елементів 1000
Розмір картинки 98х33 см
Кількість картинок 1
Розмір коробки 40x21x6 см
Вага 0,89 кг
  • Опис

    Panorama - Мікеланджело Буонарроті. Склепіння Сикстинської Капели

    Панорамні пазли на 1000 елементів із серії "Музейна Колекція" від італійського виробника Клементоні з зображенням грандіозного ансамблю фресок відомого італійського художника, скульптора, архітектора, поета і інженера епохи Відродження, Мікеланджело Буонарроті, створених на стелі Сикстинської Капели у Ватикані, над якими митець працював з 1508 по 1512 роки. Фрески стелі Сикстинської Капели є складною структурою, що складається із намальованих елементів архітектурної декорації, окремих фігур та сцен. Серед сцен із Книги Буття, які, як і композиції на бічних стінах, розташовані в хронологічному порядку від вівтаря до входу, виділяються три тріади. Перша пов'язана із створенням світу, друга присвячена створенню людства та його гріхопадінню, остання оповідає історію Ноя, що закінчується його сп'янінням. Цикл фресок стелі Сикстинської Капели, які були створені на замовлення Папи Римського Юлія ІІ, є одним із наймонументальніших творів Мікеланджело, про який Гете сказав наступне: "Не побачивши Сикстинську Капелу, важко собі наочно уявити те, що може зробити одна людина". Після укладання ми отримаємо картинку розміром 98х33 см. Пазли виготовлені із цупкого картону високої якості з нанесеним антибліковим покриттям, покриті екологічними фарбами та легко поєднуються між собою, залишаючи лінії з'єднань надзвичайно малопомітними.

    Попередження!

    Не призначені для дітей віком до 3-х років. Продукція містить дрібні деталі. З метою уникнення небезпеки (проковтування деталей, всування в носові чи слухові отвори), рекомендовано використовувати під наглядом дорослої особи.

  • Характеристики
    Країна-виробник
    Італія
    Вік
    від 12-ти років
    Тематика
    Картини
    Кількість елементів
    1000
    Розмір картинки
    98х33 см
    Кількість картинок
    1
    Розмір коробки
    40x21x6 см
    Вага
    Вага разом з коробкою
    0,89 кг
  • Відгуки покупців
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
    Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід