01811 Гра "5 Секунд" (україномовна версія) / Trefl Код 01811

(0)
Бренд: Trefl
  • 970.00грн
Немає в наявності

"5 Секунд" - відома та улюблена версія гри для всієї родини, у якій потрібно швидко думати та швидко відповідати. Це весела гра із спеціальним таймером, у якій гравці прагнуть правильно відповісти на якомога більше запитань та першими прийти до фінішу.

Гра рекомендована для 3-6 гравців віком від 8-ми років, містить інструкцію українською мовою та спеціально адаптована для українського ринку.

Країна-виробник Польща
Вік від 8-ми років
Тематика Настільні ігри
Розмір коробки 26x26x8 см
Вага 0,85 кг
  • Опис

    Гра "5 Секунд"

    "5 Секунд" - відома та улюблена версія гри для всієї родини, у якій потрібно швидко думати та швидко відповідати: Назви 3 породи собак... Звичайно, Ви з легкістю зможете назвати 3 породи собак... Але чи здатні Ви це зробити за короткий проміжок часу? У Вас є лише 5 секунд, а інші гравці тільки й чекають Вашої помилки! У Вас дуже мало часу, отож говоріть усе, що спаде Вам на думку. Саме тому, Ваші відповіді будуть іноді здаватися дивними та кумедними, у той час, як кульки будуть стрімко спускатися вниз по спіралі спеціального таймера. Якщо Ви не знаєте відповіді на запитання, Ви маєте можливість відмовитись від нього, або ж задати це питання супернику. Це весела гра, у якій гравці прагнуть правильно відповісти на якомога більше запитань та першими прийти до фінішу.

    До складу набору входять ігрове поле, 378 карт із запитаннями, 6 карт "Наступний", 6 карт "Заміна", 6 ігрових фішок, пластикова упаковка для карт та спеціальний таймер.

    Гра рекомендована для 3-6 гравців віком від 8-ми років, містить інструкцію українською мовою та спеціально адаптована для українського ринку.

    Попередження!

    Не призначена для дітей віком до 3-х років. Продукція містить дрібні деталі. З метою уникнення небезпеки рекомендовано використовувати під наглядом дорослої особи.

  • Характеристики
    Країна-виробник
    Польща
    Вік
    від 8-ми років
    Тематика
    Настільні ігри
    Розмір коробки
    26x26x8 см
    Вага
    Вага разом з коробкою
    0,85 кг
  • Відгуки покупців
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
    Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід